Vulkán Etna 3ks/bal Zväčšiť

Vulkán Etna 3ks 10bal/ctn

CL0605BPL/CTN

   Nový produkt

Máte záujem o väčšie balenia?

1 ctn = 10 bal

1 BAL = 3 ks

nec 1 ks= 130 g

Viac detailov

Tabuľka dát

Hmotnosť výbušniny v kg4,2
Objem výbušniny v m30,056

Detaily

ZÁBAVNÁ PYROTECHNIKA VULKÁN ETNA

Zábavná pyrotechnika vulkán je ideálnym spestrením všetkých špeciálnych udalostí. Ako každá zábavná pyrotechnika, tak aj vulkány sa tešia najväčšej obľube v období Vianoc a Silvestra. Čím ďalej tým viac ľudí používa zábavnú pyrotechniku aj v priebehu roka napríklad na narodeninových oslavách, firemných večierkoch, svadbách alebo iných spoločenských udalostiach, kde pyrotechnika dotvorí atmosféru a umožní ľuďom vychutnať si neopakovateľné momenty ešte intenzívnejšie.

Vulkány a fontány sa radia medzi zábavnú pyrotechniku, ktorá má krásne svetelné efekty, ale zároveň neruší pre niekoho nepríjemnými výbuchmi, ako je to pri ohňostrojoch. Sú preto vhodné na celoročné použitie, kedy nechcete vyvolávať konflikty so susedmi alebo majiteľmi zvierat. Fontánou alebo vulkánom nič nepokazíte - práve naopak. Užijete si príjemné vyvrcholenie večera, potešíte hostí alebo hoci aj len seba týmto divadlom. 

OBSAH BALENIA ZÁBAVNEJ PYROTECHNIKY VULKÁN ETNA

Jedno balenie obsahuje 3 kusy zábavnej pyrotechniky Vulkán Etna. Po zapálení je vulkán sprevádzaný efektom v podobe zlatých praskajúcich hviezdičiek, doplnených zeleným a červeným efektom - po dobu 54 sekúnd do výšky až 4 metrov.

POZRITE SI VIDEO VULKÁNU ETNA:

BEZPEČNOSŤ ZÁBAVNEJ PYROTECHNIKY:

Pri používaní zábavnej pyrotechniky vždy myslite vašu bezpečnosť a bezpečnosť vášho majetku. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horľavý materiál. Nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie.

KATEGÓRIA NEBEZPEČNOSTI: 2

Zábavnú pyrotechniku kategórie F2 je povolené predávať osobám starším ako 18 rokov.   Ak si chcete pyrotechniku tejto kategórie kúpiť počas roka, u nás nepotrebujete žiadne špeciálne povolenia od príslušného miestneho úradu - stačí, ak spĺňate minimálnu vekovú požiadavku. 

Jazyky varovných textov:

Produkt: PL

Balenie: SK,CZ,HU,PL,FI,SE,DE/AT